Luister
muziek
11 april 2024 - 08:35
Deel dit artikel:

Bezwaar tegen verlenen van vergunning van drie appartementen: commissie komt bijeen

Op dinsdag 16 april 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende bijeen in een openbare hoorzitting.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Op de agenda staat de volgende zaken:

  • 19.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten om de aanvraag voor een jaarlijkse subsidie af te wijzen.
  • 19.30 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten geen forfaitaire vergoeding toe te kennen.
  • 20.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij werd besloten om de gevraagde omgevingsvergunning voor het realiseren van een drietal appartementen in een bestaand bouwwerk, gelegen op het perceel Richterpad 1 in Valkenswaard, te verlenen.

Indien je van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen dan adviseert de gemeente om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie