Luister
muziek
18 april 2024 - 23:52
Deel dit artikel:

Burgemeester spreekt dank uit aan oranjecomités: 'Samen genieten van deze dag'

Burgemeester Roland van Kessel heeft in een openbare brief zijn waardering en dank uitgesproken aan de oranjecomités in gemeente Cranendonck.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Carin Maes
Advertentie

Lees hieronder de volledige brief van burgemeester Roland van Kessel:

Beste inwoner van Cranendonck,

Het is weer bijna zover! Op 27 april vieren we samen de 57ste verjaardag van Koning Willem-Alexander tijdens Koningsdag. Een oranjefeest van nationale en lokale verbondenheid en van saamhorigheid. Zo ook in de verschillende kernen van Cranendonck.
Een dag om met elkaar te beleven en te vieren. Met straten en buurten waar de vlag en wimpel vrolijk wapperen.

De oranjecomités hebben zich wederom ingezet om een feestelijke dag te organiseren, vol met leuke activiteiten en spelletjes voor jong en oud. Het is een gelegenheid om te genieten van elkaars gezelschap en om onze banden als inwoners van deze mooie gemeente te versterken. Ik wil dan ook mijn oprechte dank uitspreken aan alle leden van de oranjecomités die zich hebben ingezet om deze dag mogelijk te maken.

Laten we samen genieten van deze feestelijke dag.

Koningsdag is daarnaast in iedere gemeente verbonden met het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen aan inwoners die zich jarenlang op vrijwillige basis hebben ingezet voor de gemeenschap. Een eervolle taak waar ik altijd erg naar uitkijk. Daarnaast vindt er, zoals ieder jaar, een feestelijke receptie plaats voor alle gedecoreerden uit de gemeente Cranendonck.

Met vriendelijke groet,

Roland van Kessel
Burgemeester van Cranendonck

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie