Luister
muziek
12 december 2021 - 15:44
Deel dit artikel:

Al 251 huishoudens in Cranendonck plaatsten zonnepanelen via Groene Zone

Er zijn weer plekken beschikbaar in Cranendonck zodat nog meer inwoners de mogelijkheid krijgen om zonnepanelen te plaatsen en een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Al 251 huishoudens in onze gemeente hebben hier gebruik van gemaakt. "Zo werken we samen aan een duurzaam Cranendonck", aldus de gemeente.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Inwoners kunnen op basis van een lening bij de gemeente zonnepanelen krijgen tegen een rente van 1,35 procent. Goed voor het milieu én voor de eigen portemonnee, zo zegt de gemeente, omdat de opbrengst meestal meer is dan de maandelijkse kosten voor de lening. BTW-teruggaaf, onderhoud en vijftien jaar garantie zijn bovendien inbegrepen.

Nog 41 plaatsen beschikbaar

Op degroenezone.nl staat een formulier om je aan te melden. Dit formulier is bedoeld om aan te geven dat je interesse hebt. Vervolgens word je gebeld door iemand van De Groene Zone. Er is dan alle gelegenheid om vragen te stellen. Indien gewenst wordt daarna samen met jou een maatwerkofferte gemaakt. "We hebben 41 plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang", zegt gemeente Cranendonck. "Meld je vóór 1 april 2022 via degroenezone.nl. Op deze website staan ook antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met info@degroenezone.nl of telefonisch via 085-2083136.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie