Luister
muziek
20 Juli 2024 15:41
Deel dit artikel:

Mijl van Mares en Cranendonck24 zijn partners: al het wielernieuws direct online

Cranendonck24 is de officiële mediapartner van de Mijl van Mares. Dat betekent dat al het nieuws rondom de wielerronde van Maarheeze direct te lezen is op de website en gratis app van Cranendonck24. Ook alle uitslagen vind je er.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Inmiddels slaan Cranendonck24 en de Mijl van Mares al een aantal jaren de handen ineen. Al het nieuws rondom de Mijl van Mares publiceren we op de website, app en social media van Cranendonck24. Zo lees je hier wie de nieuwe rondemissen zijn, welke profrenners er meedoen en wat er allemaal te doen is rondom de Mijl.

Op 27 juli, als de 61ste Mijl van Mares verreden wordt, vind je op Cranendonck24 als eerste alle uitslagen van de verschillende disciplines. Dat zijn dit jaar de Dikke Banden Race, de Dameskoers, Grote Prijs van de Mijl, Amateurs Junioren en de profronde.

Als mediapartner doet Cranendonck24 live verslag van de wielerronde van Maarheeze. De Mijl van Mares trekt ieder jaar vele duizenden belangstellenden, maar ook de lezers van Cranendonck24 die er niet bij aanwezig kunnen zijn, worden op die manier op de hoogte gehouden.

Wat is de Mijl van Mares?

Direct ná Le Tour de France vindt er in Maarheeze een amusant evenement plaats: de Mijl van Mares. Amusant, omdat het vermakelijk is voor de duizenden bezoekers. Sinds 2017 is er een nieuwe datum van kracht. De renners komen op de eerste zaterdag na de Tour de France naar Maarheeze. In 2024 is dat op 27 juli.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie