Luister
muziek
22 oktober 2020 - 09:55
Deel dit artikel:

Herfstvakantietips: Onze regio heeft prachtige wandel- en fietsroutes

De beperkingen door corona maken de herfstvakantie niet bepaald eenvoudiger door te komen. Maar je mag er natuurlijk gewoon nog op uit gaan. Als het weer dan ook nog meezit in de resterende vakantiedagen, dan stellen wij voor: haal je fiets uit de schuur of trek je wandelschoenen uit de kast. De regio van Cranendonck biedt talloze mogelijkheden.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - De Groote Heide
Advertentie

De Groote Heide is een fiets- en wandeloord bij uitstek. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je de hotspots misschien snel over het hoofd ziet. Om je daarbij te helpen heeft De Groote Heide een en ander op een rijtje gezet. Dat zie je HIER.

Wandelkaart
“Heb je alle toproutes gehad? Probeer dan onze vernieuwde wandelkaart eens en stippel je eigen route uit. Of kies uit ons uitgebreide aanbod hieronder jouw volgende wandel- of fietsroute”, staat op de site van De Groote Heide te lezen. Die complete kaart is ook digitaal te vinden. Klik daarvoor HIER.

De Groote Heide is voorzien van een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden, maar je kunt er ook terecht op de vele ruiterpaden, wieler- en MTB-routes. Voor een korte trip, maar zeker ook voor dagvullende plannen waarin grote delen van het gebied doorkruist worden. En dat tegen een decor van prachtige en gevarieerde natuur, met bossen, heidevelden, vennen, beken, beekdalen en boerenland. Ook wie rust en stilte zoekt, voelt zich hier zeker thuis.

Onze tips:
Wandelroute 'De Trappisten'
- De Malpie Valkenswaard
Strabrechtse Heide & Herbertusbossen
Fietsroute 'Bourgondische Beleving' (Cranendonck)

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in De Groote Heide? Klik dan HIER voor tal van activiteiten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie