Luister
Live
21 mei 2021 - 11:00
Deel dit artikel:

Punt24 verspreidt 10.000 EK-posters door Valkenswaard, Cranendonck en Heeze-Leende

Wij houden van oranje! Komen we al een beetje in de EK-stemming? Over drie weken gaat het Europees Kampioenschap Voetbal namelijk al van start. Niet veel later trapt ook ons eigen Nederlands elftal af voor hun eerste wedstrijd. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de speeldata, hebben Valkenswaard24, Cranendonck24 en Heeze-Leende24 in onze regio tienduizend posters met het speelschema van het EK verspreid.

cranendonck24 / Redactie

De posters kun je nu op verschillende plekken vinden in de A2-gemeenten en gratis meenemen. Zo liggen ze op plekken waar veel bezoekers uit de regio komen en bij sponsoren van deze posters. Onze sponsoren zijn:

- Kringloopwinkel Verderest in Budel en Valkenswaard
- Café Ons Lieske in Maarheeze
- Café De Capucijner in Budel
- Autowasserette Uniqlean in Heeze
- Tapperij De Zwaan in Heeze
- Brasserie Gezellig in Heeze
- Reclamebureau tableaux in Heeze
- Kremers Schilderwerken in Heeze
- Administratiekantoor Marck in Bergeijk
- De Statie in Valkenswaard

Door heel Europa
Op de posters staat overzichtelijk het volledige speelschema van het EK Voetbal, dat plaatsvindt door heel Europa. Zo worden er wedstrijden gespeeld in Londen, Sint-Petersburg, Bakoe, maar ook in Amsterdam. Dat is de plek waar het Nederlands elftal zijn drie groepswedstrijden speelt. Te beginnen op 13 juni, tegen Oekraïne. Haal een poster op bij een van de bovenstaande locaties om zo op de hoogte te blijven.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug