Luister
muziek
3 juni 2021 - 11:15
Deel dit artikel:

BoekStartdag in Bibliotheek en theatervoorstelling in De Borgh in Budel

Op zaterdag 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor het eerst een landelijke BoekStartdag. Een dag waarop bibliotheken jonge gezinnen met baby’s en peuters verwelkomen in de Bibliotheek en verrassen met leuke activiteiten. Speciaal hiervoor is er een theatervoorstelling in De Borgh in Budel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - De Borgh
Advertentie

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal en zelfs beter op school. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Maar hoe lees je voor aan een baby’tje? Waar let je op? Wat zijn geschikte boeken en waarom? Tijdens deze BoekStartdag vertellen ze je er alles over.

Bibliotheek Budel
In de Bibliotheek wordt er doorlopend van 09.30 uur tot 13.00 uur interactief voorgelezen. En kun je, met dank aan het greenscreen, op de foto met je favoriete prentenboekfiguur. Voor eventuele vragen rondom lezen voor jonge kinderen is er een lees- en mediaconsulent aanwezig.

Dikkie Dik en de taart
Speciaal voor deze Boekstartdag heeft Theater De Borgh een muzikale theatervoorstelling voor peuters en kleuters.
Helaas zijn tickets hiervoor niet meer verkrijgbaar. De voorstelling is uitverkocht.

Deze ochtend is gericht op kinderen tussen de 0 en 4 jaar en hun (groot)ouders. Het is tijdens deze ochtend mogelijk om je kindje gratis lid te maken van de Bibliotheek. Is je kindje ouder dan 3 maanden en heb je nog geen gratis BoekStart-Koffertje of bon daarvoor ontvangen? Ook deze kun je tijdens de BoekStartdag ophalen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie