Luister
muziek
13 juni 2021 - 09:50
Deel dit artikel:

Vacature: Bijbaan bij Center Parcs De Kempervennen als Winkelmedewerker

Wil jij het medemogelijk maken dat onze gasten een heerlijke vakantie hebben op ons mooie vakantiepark en met jouw gastgerichtheid overtref je de verwachtingen van onze gast!

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Wat ga je doen? Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze gast een optimale service ontvangt tijdens een bezoek aan één van onze winkels. Met jouw open houding verwelkom je de gast en voel je vervolgens perfect aan wanneer een gast wel of niet geholpen wilt worden. Wanneer een gast behoefte heeft aan jouw expertise, dan deel jij je kennis over het product met alle liefde zodat de gast de winkel uiteindelijk met een voldaan gevoel verlaat! Verder:

  • Zorg je dat de winkels er op en top uitzien en vul je waar nodig is de voorraad weer aan
  • Draag je zorg voor het prijzen van de artikelen
  • Voer je kassawerkzaamheden uit

Dit ben jij
Als hulpkracht in één van onze winkels straal je gastvrijheid uit, want je bent het visitekaartje van de winkel. Als hulpkracht is het van belang dat je zelfstandig kunt werken, stressbestendig bent en een commerciële instelling hebt. Daarnaast:

  • Ben je flexibel inzetbaar in weekenden en vakanties
  • Heb je kennis van de Engelse taal

Dit bieden wij jou
Je ontvangt bij ons een eerste contract voor 13 maanden met een omvang van gemiddeld 19,5 uur per maand. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd.

Bij Center Parcs heb je daarnaast allerlei interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een personeelsvoordeelpas waarmee je onder andere gratis mee kunt gaan zwemmen en bowlen in al onze parken.

Zomerbonus

  • Als je in de periode van 4 juli tot en met 5 september 2021 als hulpkracht 200 of meer uren werkt, krijg je de zomerbonus van € 1,- bruto extra bovenop jouw normale uurloon!
  • De hulpkracht die de meeste uren heeft gemaakt, krijgt nog een extra bonus van € 250,- bruto!

Soort dienstverband: Bepaalde tijd Arbeidsvoorwaarden:

  • Personeelskorting

Werkschema:

  • Weekend

Vragen of meer weten?
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-83185590 (bellen en appen) of stuur een mail naar werkenbijdekempervennen@groupepvcp.com. Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw CV en motivatie toe.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie