Luister
muziek
7 september 2021 - 12:56
Deel dit artikel:

Yes! Heerlijk zomerweer op komst in Cranendonck

Het ziet er zonnig uit. De weersverwachting van deze week ziet er erg goed uit. Woensdag beleven we zelfs al het hoogtepunt, met zomerse temperaturen tot 28 graden Celsius.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

We hebben afgelopen weekend kunnen genieten van wat lekker nazomerweer en dat smaakt naar weer. De weergoden zijn ons goed gezind, want ze hebben wat moois in petto. Ook de komende dagen is het prima nazomerweer met regionaal zomerse temperaturen.

Weerplaza legt uit: "Maandag trekken er wel wat meer wolkenvelden over, maar de zon heeft daar meestal geen moeite mee. Dinsdag en woensdag schijnt de zon in overvloed. Er waait dan een wind uit oostelijke richtingen en het doet dan zomers aan." Wat dat betekent voor Cranendonck en omgeving? Het wordt ook hier prachtig weer. Met dinsdag maximaal 26 graden, woensdag 28 en daarna iets minder warm, maar nog steeds heel erg aangenaam.

Verwachting na woensdag

Donderdag is er wat meer bewolking en een kans op wat neerslag, maar wordt het wel zo'n 25 graden Celsius. Hetzelfde geldt voor vrijdag, maar dan wordt het maximaal 24 graden. Vanaf het weekend gaat de temperatuur wat naar beneden, met zaterdag maximaal 22 en zondag 21. De bewolking zal dan ook flink toenemen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie