Luister
muziek
16 september 2022 - 05:52
Deel dit artikel:

Meepraten over de toekomst van onze regio: dat kan bij deze beachclub

Voor colleges van burgemeester en wethouders (B&W) en raadsleden, voor ondernemers en onderwijs én voor iedereen die graag een bijdrage wil leveren aan de toekomst van de regio Midden Limburg en Cranendonck. Op donderdag 6 oktober vanaf 19.00 uur ben je welkom bij Beachclub Degreez in Panheel om te praten over de toekomst van deze regio.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Wat ze gaan doen? Praten over duurzaam wonen en werken. Over het groeiend tekort aan personeel. Over promotie van onze regio. En over het vestigingsklimaat. "We gaan met elkaar in gesprek over een regio waar het goed wonen, werken en leven is", valt te lezen op de site van Keyport. Dat doen ze constructief en praktisch. Interactief en oplossingsgericht. En met verrassende eyeopeners over de rol die jij daarin hebt. Drie versterkende en verbindende organisaties; OML, Keyport en SML nemen je mee in kansen, uitdagingen en successen van onze regio.

Hapje en borrel

Het wordt volgens hen geen saaie vergadering, maar een verrassende, energieke bijeenkomst. "We gaan ervaringen en kennis delen. Daarnaast is een heerlijk hapje en een borrel ingepland. Verder gaan we nu nog niet te veel verklappen. Meer informatie volgt."

Aanmelden

Schrijf je hier in voor het symposium op 6 oktober 2022. Binnenkort volgt er meer info over het programma. Er is plek voor ongeveer 200 bezoekers. Inschrijven kan HIER.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie