Luister
muziek
1 november 2023 - 08:26
Deel dit artikel:

Open dag vol interieurinspiratie in Weert: ‘Met Smaak Gemaakt’

Twee lokale bedrijven, NEWstairs en Van Eyck shutters, openen hun deuren en presenteren samen een nieuw, inspirerend evenement: ‘Met Smaak Gemaakt’. Deze open dag staat in het teken van smaakvol vakmanschap en het ontdekken van je persoonlijke smaak op het gebied van trappen en shutters.

cranendonck24
  / advertorial
Advertentie

Op 12 november 2023 transformeert het pand van NEWstairs en Van Eyck shutters, gelegen aan de Oude Graaf 6 in Weert, tot dé plek om inspiratie voor je interieur op te doen. NEWstairs, bekend om zijn hoogwaardige traprenovaties en massief houten trappen, bundelt de krachten met Van Eyck shutters, een vooraanstaande naam in raamdecoratie. Samen beloven ze een unieke ervaring te bieden die zowel informeert als inspireert.

Vakmanschap en creativiteit

Bij ‘Met Smaak Gemaakt’ kun je als bezoeker niet alleen de nieuwste trends en innovaties op het gebied van traprenovatie en nieuwe houten trappen ontdekken, maar ook dieper ingaan op de wereld van shutters en blinds (jaloezieën) als op maat gemaakte raamdecoratie. Zowel NEWstairs als Van Eyck shutters bieden vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijk advies op maat. ‘Met Smaak Gemaakt’ is de ideale gelegenheid voor iedereen die zijn of haar interieur naar een hoger niveau wil tillen.

Bijzonder evenement

Tijdens het opdoen van inspiratie kun je genieten van een smakelijk hapje. Eigenaar Toon Steijvers benadrukt de unieke gelegenheid die ‘Met Smaak Gemaakt’ biedt: "Dit evenement gaat verder dan enkel productpresentaties. Het laat zien wat shutters en trappen écht met je interieur doen, ongeacht je smaak. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze unieke dag en ons vakmanschap te ontdekken.”

Daar sluit zijn zoon Henrie zich bij aan: “Kom een kijkje nemen in onze showroom, creëer je eigen moodboard en ontwerp je eigen trap of shutters. Zo zie je wat er allemaal mogelijk is en dat vertalen wij naar jouw woning en interieurstijl.” Tweelingbroer Frank voegt daaraan toe: “tijdens ‘Met Smaak Gemaakt’ kunnen we je van passend advies voorzien over trappen en shutters. Je zal zien dat het echte blikvangers in je huis worden. We helpen je daar graag bij!”

  • Wat: ‘Met Smaak Gemaakt’
  • Wanneer: 12 november 2023, van 11.00 tot 16.00 uur
  • Waar: Oude Graaf 6 in Weert

Kleuren en collecties

Tijdens ‘Met Smaak Gemaakt’ kun je alle trapdecors van NEWstairs en shuttercollecties van Van Eyck shutters bekijken. Je kunt als bezoeker zelf aan de slag gaan met het uitproberen van diverse kleuren en stijlen. Aan de hand van diverse onderdelen bij het evenement, dompel je jezelf onder in de wereld van shutters, trappen en interieurinspiratie.

Meer informatie en updates ontvangen? Volg NEWstairs en Van Eyck shutters op Facebook!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie