Luister
muziek
11 april 2024 - 11:33
Deel dit artikel:

Peter Gillis weg als baas van Nederlandse Oostappen-vakantieparken

Peter Gillis treedt terug als baas van de Nederlandse Oostappen-vakantieparken. Daar vallen onder meer Slot Cranendonck in Soerendonk en Brugse Heide in Valkenswaard onder. Hij draagt het beheer over aan een andere uitbater. Gillis blijft wel verantwoordelijk voor de Belgische parken, die onder een andere naam doorgaan.

Omroep Brabant
  / Danique Pals
Advertentie

De familie Gillis gaat zich volledig focussen op de drie Belgische parken. "Voor mij is het belangrijkste dat medewerkers op mijn parken en het hoofdkantoor kunnen blijven werken en de loyale gasten terug kunnen blijven komen voor een betaalbare vakantie", zegt Peter Gillis. "Met pijn in het hart draag ik de exploitatie over."

De parken in Nederland blijven actief onder de naam Oostappen Vakantieparken. Voor het komende vakantieseizoen neemt een nieuw team het management over. De familie Gillis zal niets meer te maken hebben met de Nederlandse parken.

Misstanden bij Oostappen Groep


De Oostappen Groep van Peter Gillis heeft elf parken in Nederland en België. Het bedrijf van Gillis verkeert al maanden in zwaar weer. Gillis raakte de horecavergunning op een aantal parken kwijt. Vorig jaar werd bekend dat de Gillis sjoemelde met de boekhouding van zijn parken.

In december vorig jaar moest park Prinsenmeer in Ommel per direct sluiten. De gemeente was bang dat het park werd gebruikt voor criminele activiteiten. Ook was het park niet brandveilig.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie