Luister
Live
3 juni 2021 - 05:57
Deel dit artikel:

Harddrugs en vuurwapen komen aan het licht na aanhouding op A2 in Maarheeze

De politie heeft dinsdag een auto in beslag genomen op de A2, ter hoogte van Maarheeze. Daar reed een automobilist onder invloed van harddrugs. Ook bleek hij zo'n 500 gram heroïne en 200 gram amfetamine in het voertuig te hebben liggen. Maar daarna pakte de politie nog door in de woning van deze persoon.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Instagram @politie_max

Het gevaarlijke rijgedrag van de bestuurder viel op op de snelweg bij Maarheeze. Hij werd staande gehouden en na een controle bleek hij onder invloed van harddrugs te rijden. Na het aantreffen van nog meer drugs in de wagen, is deze in beslag genomen.

Gezien de grote hoeveelheid drugs is er doorgepakt richting de woning van de verdachte. In het huis in Limburg is nog eens 45 gram heroïne een geladen vuurwapen en munitie aangetroffen.

Woning sluiten
De personenauto van de verdachte wordt door de officier van justitie mogelijk verbeurd verklaard. Verder is de burgemeester van de gemeente Echt voornemens om de woning van de verdachte te sluiten. "Zo zie je maar dat een 'gewone' controle net iets anders kan uitpakken", zegt agent Max op zijn Instagram.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug