Luister
Live
10 juni 2021 - 09:10
Deel dit artikel:

Dit is de weersverwachting in Cranendonck voor komende tijd

Liefhebbers van de zon opgelet: het blijft voorlopig nog lekker warm en onbewolkt. Sowieso blijft de temperatuur deze maand hoog en kijken we in dit artikel naar de verwachting van het weer.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Michael van Tol

We kennen een heerlijk warme start van juni. Tot nu toe is deze maand veelal warmer dan gebruikelijk. Voor mensen die van zon en warmte houden is de maand met zoveel zomerse dagen op rij goed van start gegaan. Voorlopig blijft het ook vrij warm en droog zomerweer. De middagtemperatuur ligt eerst veelal tussen 21 en 28 graden.

Ook deze week en het komende weekend blijft het warm, met temperaturen tot 27 graden. Vrijdag en zaterdag worden wat bewolkter en iets minder warm, maar het blijft erg aangenaam. Zondag en maandag steekt de zon echt weer de kop op en is die de hele dag zichtbaar. Dat merken we ook meteen aan de temperatuur, die weer omhoog schiet naar zo'n 26 graden. Heerlijke terrasjesweer dus.

Komende week
Volgende week kunnen we ook wat regendruppels verwachten. Donderdag 17 tot dinsdag 22 juni is er iedere dag kans op neerslag, meldt Weeronline.nl. De temperatuur blijft wel hangen op maximaal ongeveer 22 graden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug