Luister
muziek
24 maart 2023 - 15:03
Deel dit artikel:

Cranendonckse wegen op de schop: dit zijn alle wegwerkzaamheden

Let op: er vinden weer heel wat wegwerkzaamheden plaats in Budel, Maarheeze, Soerendonk en Budel-Schoot de komende dagen en weken.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Op de volgende wegen en momenten vinden er wegwerkzaamheden plaats:

Budel

Randweg-Oost

Op woensdag 29 maart 2023 wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de Randweg-Oost in Budel. Het betreft hier een reparatievak in de bocht van de Randweg-Oost nabij de afrit snelweg A2 komende vanaf Weert richting Budel. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer geregeld met verkeersregelaars.

Randweg-Oost nabij rotonde Nieuwendijk

Op donderdag 30 maart 2023 wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de Randweg-Oost in Budel. Het betreft hier de rechter weghelft bij de middengeleider van de rotonde in het gedeelte komende vanaf de Meemortel richting de Nieuwendijk. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer geregeld met verkeersregelaars.

Burgemeester van Houtstraat

Op donderdag 30 maart 2023 wordt asfaltonderhoud verricht aan reparatievakken op de Burgemeester van Houtstraat in Budel. Het betreft hierbij het gedeelte tussen de Willem de Zwijgerstraat en de Nieuwstraat in Budel. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer geregeld met verkeersregelaars.

Maarheeze

De Vinnen en Het Laar

Op woensdag 29 maart 2023 wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de Vinnen en Het Laar in Maarheeze. Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van Het Laar in het verlengde van de Ruilverkavelingsweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Soerendonk

Kouwbergen en Het Hool

In de periode van 29 maart tot en met 30 maart 2023 wordt asfaltonderhoud verricht aan de rijbaan van de Kouwbergen en Het Hool in Soerendonk. Het betreft hierbij enkele reparatievakken op het
gedeelte tussen De Branten en Zitterd in Soerendonk. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met borden omgeleid.

Budel-Schoot

Klein Schoterstraat en Heuvel

In de periode van 29 maart tot 31 maart worden verkeersplateaus aangelegd op de Klein Schoterstraat en Heuvel in Budel-Schoot. Het betreft hierbij een verkeersplateau op de Klein Schoterstraat nabij Klein-Schoot en een verkeersplateau op de Heuvel nabij Het Straatje.
Tijdens de werkzaamheden zijn de rijbanen afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid met borden.

De planning van de bovengenoemde werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie