Luister
muziek
25 november 2023 - 14:09
Deel dit artikel:

Sterkselseweg Maarheeze wordt afgesloten voor doorgaand verkeer

Vanaf maandag 27 november wordt het verkeer weer van de Sterkselseweg in Maarheeze omgeleid via de aangegeven omleiding, zoals dit eerder ook het geval was.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De woningen aan de Sterkselseweg in Maarheeze, ten zuiden van de kruising tussen de Neerlanden en Bruine Akker, zijn tijdens deze werkzaamheden alleen via het voetpad bereikbaar. De woningen aan de noordzijde van de kruising tussen de Neerlanden en de Bruine Akkers bereik je via het fietspad. De ingestelde omleidingsroute blijft ongewijzigd.

Parkeer tijdelijk ergens anders

In verband met de werkzaamheden verzoekt de gemeente Cranendonck je om jouw auto vanaf donderdag 24 november 2023 gedurende drie weken niet op de Sterkselseweg te parkeren. Parkeren kan wel op bijvoorbeeld de Bruine Akkers of de Neerlanden. Dit heeft te maken met het aanbrengen van asfalt en belijning. En ook het plaatsen van borden en de voorbereidende werkzaamheden. Vanaf 11 december is de Sterkselseweg met de auto voor de aanwonenden weer bereikbaar. Voor overig verkeer is de weg nog afgesloten.

Sterkselseweg weer open

Vanaf vrijdag 15 december 2023 is de Sterkselseweg in beide richtingen weer geheel geopend voor doorgaand verkeer. Je kunt dan gewoon weer over deze weg van en naar het centrum van Maarheeze rijden.

Bereikbaarheid van de fysio

Tot en met dinsdag 28 november is de fysiopraktijk Van de Ven-Verest bereikbaar met de auto. Vanaf woensdag 29 november tot en met maandag 4 december zijn zij niet bereikbaar met de auto. Je kunt rijden tot aan de Neerlanden en vanaf daar via het voetpad naar de praktijk lopen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie