Luister
muziek
09 Mei 2024 10:54
Deel dit artikel:

Sterkselseweg in Maarheeze afgesloten voor doorgaand verkeer

De werkzaamheden aan de Sterkselseweg in Maarheeze worden weer gestart. De aannemer gaat de deklaag over de hele weg aanbrengen. Nadat de deklaag is aangebracht zullen er nog aanvullende werkzaamheden (aanbrengen belijning en bebording) worden uitgevoerd.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De Sterkselseweg in Maarheeze is daarom voor een bepaalde periode afgesloten.

Omleidingen

Vanaf donderdag 16 mei tot en met donderdag 23 mei wordt het verkeer weer omgeleid via de aangegeven omleiding (zoals deze vorige jaar ook was). De woningen aan de Sterkselseweg ten zuiden van de kruising Neerlanden-Bruine Akker zijn tijdens deze werkzaamheden alleen via het voetpad bereikbaar. De woningen aan de noordzijde van de kruising Neerlanden-Bruine Akkers bereik je via het fietspad. De ingestelde omleidingsroute blijft ongewijzigd.

Parkeer tijdelijk ergens anders

In verband met de werkzaamheden verzoeken wij je om je auto vanaf donderdag 16 mei gedurende zes dagen niet op de Sterkselseweg te parkeren. Parkeren kan wel op bijvoorbeeld de Bruine Akkers of de Neerlanden. Dit heeft te maken met het aanbrengen van asfalt en belijning. En ook het plaatsen van borden en de voorbereidende werkzaamheden.

Sterkselseweg weer open

Vanaf donderdag 23 mei einde dag is de Sterkselseweg in beide richtingen weer geheel geopend voor doorgaand verkeer. Je kan dan gewoon weer over deze weg van en naar het centrum van Maarheeze rijden.

Bereikbaarheid van de fysio

Vrijdag 17 mei is de fysiopraktijk Van de Ven-Verest niet bereikbaar met de auto. Donderdag 16 mei, maandag 20 mei, dinsdag 21 mei, woensdag 22 mei en donderdag 23 mei is de praktijk bereikbaar met de auto. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie