Luister
muziek
26 augustus 2021 - 15:45
Deel dit artikel:

Nu ook interactieve video gelanceerd in cold case Wies Hensen

In de publiekscampagne rondom de coldcase van de in 1989 om het leven gebracht Wies Hensen uit Budel, lanceert de politie donderdag een interactieve, online video. In deze video kan de kijker zelf via keuzemenu’s schakelen tussen buttons waaronder informatie te vinden is over alle facetten van het onderzoek. Laat je meenemen in deze coldcase die ons nooit heeft losgelaten.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Politie
Advertentie

In deze interactieve video krijg je stap voor stap inzage in en informatie over het langlopende coldcase onderzoek naar de dood van Wies. Je vindt de video HIER of onderaan deze pagina. Je ziet in totaal 18 video’s meer over Wies, de plaats delict, de sporen en over de mogelijke daders. Aan het woord komen de coördinator van het coldcaseteam en de forensisch coördinator van het onderzoek. De politie stelt onderzoeksvragen in de hoop dat er mensen zijn die ze daarmee kunnen en willen helpen. Help mee om deze zaak na al die jaren op te lossen zodat ze de nabestaanden antwoorden op hun vragen kunnen geven.

VR-beleving bij Mobiel Media Lab

Maar ze vragen je op meer manieren mee te denken. Zo nemen ze je tijdens de kermisdagen in Budel via een VR-bril in het Mobiel Media Lab mee naar de plek waar Wies dood is gevonden. Een indrukwekkende beleving waarvan ze hopen dat hij mensen aan het denken zet over de zaak. De truck van de politie staat daar van zaterdag 28 tot en met dinsdag 31 augustus. Op die dagen stellen ze bezoekers tussen 15.00 en 20.00 uur in de gelegenheid om de beelden via de VR-bril te bekijken.

Nooit te laat om te praten

Weet jij meer? Het is nooit te laat om te praten. Bel 0800-6070, mail naar coldcase@politie.nl of deel informatie vertrouwelijk via het Team Criminele Inlichtingen op het speciale nummer voor deze cold case: +31 40 20 56 466. De gouden tip levert een beloning van 30.000 euro op.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie