Luister
muziek
8 juni 2020 - 09:13
Deel dit artikel:

Harry de Laat koninklijk onderscheiden voor jarenlange inzet bij Ledûb

Harry de Laat uit Budel is koninklijk onderscheiden. Afgelopen zaterdag kreeg hij de titel Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn jarenlange inzet voor volleybalvereniging Ledûb en Heemkundekring De Baronie van Cranendonck.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Vanwege de coronamaatregelen kon er geen lintje opgespeld worden door locoburgemeester Frans Kuppens en vond de uitreiking in aangepaste vorm plaats. Het opspelden zal op een later moment gebeuren. De uitreiking zou plaatsvinden tijdens de vijftigste editie van het bekende Volleybal Festival, maar deze is vanwege de coronamaatregelen verplaatst.

De Laat is al vanaf de eerste editie betrokken bij het toernooi, dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een driedaags evenement waar jaarlijks zo’n 200 volleybalverenigingen aan meedoen. Als lid en penningmeester van de toernooicommissie leverde hij een belangrijke bijdrage. Zo is De Laat verantwoordelijk voor de organisatie van de facilitaire en financiële zaken en de kinderactiviteiten.

Heemkundekring
Sinds enkele jaren is hij ook actief als bestuurslid en vrijwilliger bij Heemkundevereniging De Baronie van Cranendonck. Zijn affiniteit met ICT zet hij onder andere in voor de website en Facebookpagina van de vereniging.

Foto's: Jos Meusen

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie