Luister
muziek
10 juli 2020 - 09:03
Deel dit artikel:

Stevens Televisies en Eurotools drie jaar langer hoofdsponsor sv Budel

Sv Budel heeft donderdagavond de aflopende sponsorcontracten met hoofdsponsoren Stevens Televisies en Eurotools met drie jaar verlengd. In 2017 was sv Budel op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en toen worpen Ivo Stevens en Joost van Heugten zich op als échte clubmannen en werden gezamenlijk hoofdsponsor van de vereniging.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - sv Budel
Advertentie

Ondanks de coronacrisis hebben de twee hoofdsponsoren besloten om sv Budel te blijven steunen. Dat laat opnieuw zien hoe groot hun clubliefde is. Het sponsorcontract is wederom verlengd met een periode van drie seizoenen, waardoor ze hoofdsponsor blijven tot de zomer van 2023.

Penningmeester Stefan te Raaij is verheugd met de contractverlenging van de hoofdsponsoren. "We zijn blij dat Ivo en Joost met hun bedrijven ook de komende drie jaar op het shirt staan van onze selectie", vertelt Te Raaij. "Daarnaast leveren de hoofdsponsoren een substantiële bijdrage aan de vereniging."

Goed bevallen
Ook de twee hoofdsponsoren zijn blij met het nieuwe sponsorcontract. "De afgelopen drie jaar zijn ons goed bevallen, dus we zagen geen reden om te stoppen als hoofdsponsor. We zijn blij dat we zo een bijdrage kunnen leveren aan de club waar we zelf en onze kinderen voetballen."

Als dank voor het vernieuwen van het sponsorcontract ontvingen beide sponsoren een canvasdoek van de selectie en een bos bloemen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie