Luister
muziek
3 augustus 2020 - 15:13
Deel dit artikel:

Nieuwe Bambinotraining VV Maarheeze definitief van start door grote belangstelling

De Bambinotrainingen bij VV Maarheeze gaan van start. Bij voldoende animo zou dit doorgaan. De organisatie vertelt nu dat er grote belangstelling was voor de training voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot en met 4 jaar, geboren in 2016 of 2017.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Mieke Mulder
Advertentie

Bij VV Maarheeze hadden ze ook al een Peutertraining. 'Een daverend succes' noemde VV Maarheeze dat. Met het aantal van 32 kinderen dat had deelgenomen was het wel duidelijk dat er veel animo was voor deze training en kreeg de vereniging de vraag of dit vaker mogelijk was. "Dit heeft ons aan het denken gezet over hoe we aan deze vraag kunnen voldoen."

Kennismaken
Zo kwamen ze op het idee om vanaf komend seizoen Bambinotraining te gaan organiseren. Tijdens deze trainingen zullen de kinderen op een leuke en speelse manier in beweging zijn en maken ze voorzichtig kennis met de voetbalsport. De trainingen zullen voornamelijk in het teken staan van plezier en bewegen. Lekker in de buitenlucht bezig zijn met vriendjes, vriendinnetjes en leeftijdsgenootjes. En ook nog eens goed voor de ontwikkeling en de motoriek van de kinderen.

De training van zo'n 45 minuten willen ze wekelijks gaan verzorgen, een heel seizoen lang.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie