Luister
Live
28 september 2020 - 14:56
Deel dit artikel:

Voetbaluitslagen: Alle Cranendonckse ploegen scoren twee keer

Alleen sv Budel heeft weten te winnen afgelopen zondag. Opvallend is dat alle ploegen uit Cranendonck twee keer hebben gescoord. Maar daarmee haalde niet iedereen punten binnen. Lees hieronder de uitslagen en het programma.

cranendonck24 / - • Beeld - Hennie Roosen

Alle uitslagen:
VV Gestel - sv Budel (1-2)
FC Maasgouw - FC Cranendonck (2-2)
Sv Laar - vv Maarheeze (2-2)
RKSVN - Rood-Wit'67/PLUS (3-2)

Doordat de eerste wedstrijd van sv Budel is afgelast vanwege corona bij de tegenstander, kan nog moeilijk de balans opgemaakt worden in hun competitie (3de klasse). We zien de ploeg nu op de vierde plaats staan, met drie punten. Slechts twee clubs pakten zes punten in de eerste twee wedstrijden.

In de 4de klasse komen zowel FC Cranendonck als vv Maarheeze uit. Beide wedstrijden van deze clubs eindigde afgelopen zondag in 2-2. Daardoor vinden we Maarheeze nu terug op de vierde plek, met vier punten. Daarboven staan drie ploegen die tweemaal wonnen sinds de start van de competitie vorige week. FC Cranendonck staat op dit moment tiende, met één punt. Maar dat kan in deze fase van het seizoen natuurlijk snel veranderen.

Rood-Wit'67/PLUS komt uit in de 5de klasse. Zij zijn na twee wedstrijden nog puntloos en staan op de elfde plek. Net boven twee ploegen die ook nog niet gewonnen of gelijk gespeeld hebben.

Programma:
Rood-Wit'67/PLUS - S.V. Egchel (14.30 uur)
FC Cranendonck - sv Laar (14.30 uur)
Vv Maarheeze - S.V. Roggel (14.00 uur)
Sv Budel - SV De Braak (14.30 uur)

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug