Luister
Live
5 oktober 2020 - 09:19
Deel dit artikel:

Voetbaluitslagen: vv Maarheeze koploper en Rood-Wit'67 pakt eerste winst

Opnieuw is een Cranendonckse wedstrijd afgelast. FC Cranendonck kwam niet in actie door corona binnen hun selectie. De andere clubs kwamen zondagmiddag wél in actie, met daarbij overwinningen van vv Maarheeze en Rood-Wit'67/PLUS. Sv Budel verloor voor het eerst in deze competitie.

cranendonck24 / - • Beeld - Mieke Mulder

Alle uitslagen:
Sv Budel - SV De Braak (2-4)
Vv Maarheeze - sv Roggel (3-0)
Rood-Wit'67 - SV Egchel (3-1)

Door het verlies tegen SV De Braak staat sv Budel nu achtste. Met daarbij wel in het achterhoofd dat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld dan de meeste ploegen. Twee weken geleden is hun wedstrijd afgelast vanwege coronabesmettingen bij de tegenstander. De Bulanders hebben nu drie punten uit twee wedstrijden.

Vv Maarheeze mag zich koploper noemen. Met zeven punten uit drie wedstrijden heeft niemand in de competitie ze kunnen overtreffen. Ze delen die eerste plek met FC Maasgouw, dat een lager doelsaldo heeft. De wedstrijd van vv Maarheeze werd gelivestreamd, omdat geen supporters aanwezig mochten zijn bij de wedstrijd.
In diezelfde competitie zit ook FC Cranendonck, maar die kwamen dit weekend dus niet in actie. Zij staan voor nu op de twaalfde plaats met één punt uit twee wedstrijden.

En in de 5de klasse zien we Rood-Wit'67/PLUS terug op de achtste plaats. Ze hebben in de eerste drie competitiewedstrijden drie punten bij elkaar gespeeld. Afgelopen zondag dus hun eerste overwinning.

Programma 11 oktober:
SV Unitas'59 - sv Budel (14.30 uur)
FC Maasgouw - vv Maarheeze (14.30 uur)
DES Swalmen - FC Cranendonck (14.30 uur)
RKTVV Crescentia - Rood-Wit'67 (14.30 uur)

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug