Luister
Live
6 oktober 2020 - 05:53
Deel dit artikel:

Topstart voor vv Maarheeze en (voor nu) koploper in 4de klasse

Zonder de fysieke steun van het publiek heeft vv Maarheeze weer drie punten binnengesleept. Dat ging redelijk eenvoudig tegen sv Roggel. De voetballers van Maarheeze beheersten de wedstrijd en daarmee is een superstart van de competitie een feit.

cranendonck24 / - • Beeld - Mieke Mulder

Na een 2-0 ruststand is sv Roggel enigszins gespaard door de 3-0 eindstand. Vv Maarheeze was namelijk veel beter. Direct na de aftrap gaf het gas, op zoek naar de openingstreffer. En met succes: na zo'n twintig minuten stond de ploeg al op 2-0 voorsprong. Knappe goals van Sammy Dirkx en Berhan Yigitdol zetten de Maarheezenaren op een comfortabele voorsprong.

Na rust zette Maarheeze zijn aanvalsdrift door. Na een uur spelen werd de wedstrijd beslist door een fraaie kopbal van Cas Baudoin, wederom na een mooie voorzet van Joey van Hoof: 3-0. Hierna was de wedstrijd gelopen.

Livestream
Door de coronamaatregelen was het tijdens de wedstrijd op sportpark De Romrijten in Maarheeze angstvallig stil. Om de supporters toch te laten meegenieten van de wedstrijd, livestreamde Hennie Roosen de volledige wedstrijd op Facebook. Zo werden flink wat mensen bereikt die op deze manier alsnog de wedstrijd konden volgen.

Even koploper
En zo zien we vv Maarheeze nu fier aan kop staan in de 4de klasse. Weliswaar delen ze hun koppositie met FC Maasgouw en hebben ze een wedstrijd meer gespeeld dan een aantal achtervolgers, ze mogen er in ieder geval even van genieten. Vv Maarheeze is goed aan het seizoen begonnen en zet hopelijk die reeks volgende week door tegen hun directe concurrent: FC Maasgouw.

Ook de andere ploegen uit onze gemeente, behalve FC Cranendonck, kwamen dit weekend in actie. De uitslagen en het programma vind je HIER.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug