Luister
Live
12 oktober 2020 - 09:07
Deel dit artikel:

Corona veegt bijna volledige voetbalagenda in Cranendonck leeg

Doelpunten hebben we dit weekend niet gezien van de eerste teams van de Cranendonckse voetbalclubs. Enerzijds omdat de wedstrijd van sv Budel in 0-0 eindigde en anderzijds omdat de wedstrijden van vv Maarheeze en FC Cranendonck zijn afgelast vanwege corona. Ook door de partij van Rood-Wit'67/PLUS ging een streep.

cranendonck24 / - • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Een erg dun uitslagenoverzicht dus. Sv Budel trad zondag aan tegen en bij SV Unitas'59. Ze kwamen niet verder dan de stand waarmee ze begonnen. In de derde wedstrijd van het competitieseizoen voor Budel hebben ze dus een puntje gepakt.
In de stand van de 3de klasse verandert niet veel. Mede doordat ook heel veel andere wedstrijden zijn afgelast. De Bulanders vinden we terug op de zesde plek. Ze hebben in totaal vier punten vergaard.

Corona in selectie
De ploegen van vv Maarheeze, FC Cranendonck en Rood-Wit'67 hoefden niet op te komen draven. Eerder deze week maakten we al bekend dat er een streep door de wedstrijden van de eerste twee ging. Bij de tegenstander van Maarheeze, FC Maasgouw, is corona vastgesteld. Zodoende is hun wedstrijd logischerwijs afgelast. Bij FC Cranendonck zit het virus in hún selectie. Ook de wedstrijd ervoor werd al afgelast door corona.

Onduidelijkheid
Wat de exacte reden is van het cancelen van de wedstrijd van Rood-Wit'57/PLUS, is niet bekend. De tegenstander van de ploeg uit Budel-Dorplein, Crescentia uit Tungelroy, heeft besloten niet te gaan voetballen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug