Luister
muziek
29 december 2020 - 14:02
Deel dit artikel:

Ger Feijen benoemd tot erelid van sv Budel

Sv Budel is een erelid rijker en Ger Feijen komt deze eer toe. Dat heeft het hoofdbestuur van de club besloten. Voorzitter Rob Bergmans reikte Feijen op 23 december de bijhorende gouden draagspeld uit. Blij, trots en vereerd reageerde Ger op de mooie woorden van de voorzitter.

Feijen was naast voetballer ook lid van het jeugdbestuur, lid van het hoofdbestuur met het beheer van de accommodatie in zijn portefeuille, elftalleider van het vaandelteam waarbij hij tevens vele jaren de taak vervulde van grensrechter. Ook de waterzak moest hij bij regelmaat hanteren. Er kon geen wedstrijd gespeeld worden door het eerste elftal of Ger was aanwezig. Hij was scheidsrechter bij zowel jeugd- als seniorenwedstrijden.

Ook nam hij zitting in de bouwcommissie toen in 2004/2005 de huidige kleedaccommodatie met een compleet nieuwe tribune op het sportpark is gerealiseerd. Hij coördineerde de werkzaamheden die veelal door sv Budel-clubmensen zijn uitgevoerd. Wat was hij trots dat de kleedaccommodatie in 2006 officieel geopend kon worden na vele en vele uren inzet door onder andere vakbekwame vrijwilligers.

Wassen en reclameborden
Maar ook bij de verbouw en upgrading van de kantine liet hij zich niet onbetuigd. Ook daarbij stond hij voorop om de vrijwel geheel door vrijwilligers uitgevoerde werkzaamheden te ondersteunen en te begeleiden. Al jaren verzorgt Ger ook de wasklus van de shirts, broeken en kousen van het eerste en tweede elftal. Ook maakt hij deel uit van de commissie reclameborden waarbij hij ieder reclamebord aan ons hoofdveld weet te hangen, vaak nog vermeld met het daarbij behorende nummer.

'Aanvoerder'
Kortom: Feijen is een pure clubman met een heel groot hart voor sv Budel. Enkele keren per week (in normale omstandigheden) is hij op het sportpark te vinden. Iedere donderdagmiddag coördineert hij de werkzaamheden van de accommodatievrijwilligers en steekt daar waar nodig de handen uit de mouw. Hij wordt duidelijk gewaardeerd als ‘aanvoerder’ van dit enthousiaste team.

Vermeldenswaardig is ook dat hij iedere leiding, zowel boven als ondergronds, ieder stopcontact, iedere afvoerpijp, kraan en schakelaar blindelings weet te vinden. Hij is een vraagbaak als het gaat om vragen bij technische problemen op het sportpark.

Ziekte
Een grote domper is dat hij onlangs is geconfronteerd met een ernstige ziekte die zijn lichaam binnen is geslopen. Hij moet nu alle zeilen bijzitten om de strijd ter verbetering van zijn gezondheid aan te gaan en vooral eerst aan te sterken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie