Luister
Live
22 maart 2021 - 13:59
Deel dit artikel:

'De aanhouder wint': Nieuwe datum voor reünie VCM

Er is een nieuwe datum vastgelegd voor de VCM-reünie en feestavond in de Smeltkroes in Maarheeze: 26 juni 2021. Door de coronamaatregelen is dit uitgesteld.

cranendonck24 / Maarheeze.nu • Beeld - Maarheeze.nu

Via Maarheeze.nu

Begin november 2020 is er al eens een nieuwe datum geprikt voor de reünie van de volleybalvereniging: zaterdag 13 maart 2021. Maar het was, vanwege de huidige situatie, niet haalbaar om die avond een gezellig en ongedwongen samenzijn te organiseren.

Toch wil de feestcommissie weer iets vastleggen om naar uit te kijken. Op deze datum kan er dan hopelijk echt gezamenlijk teruggekeken worden op mooie volleybalherinneringen en -anekdotes. Een avond gezellig kletsen met vele oud-bekenden. Samen genieten van een hapje en een drankje. "We hopen oprecht dat dit over enkele maanden wel weer kan en mag", zegt de organisatie.

Ontwikkelingen
De feestcommissie houdt nauwlettend in de gaten wat de ontwikkelingen zijn. En hopelijk kan er dan begin juni weer een hernieuwde oproep voor de aanmelding voor dit feest gedaan worden.

Ken jij iemand die bij VCM gevolleyd heeft, deel dit nieuws en wijs hem of haar op de mogelijkheid om je aan te melden voor het laatste nieuws omtrent deze reünie via VCMvolleybal@gmail.com.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug