Luister
Live
19 mei 2021 - 11:21
Deel dit artikel:

Wat wordt het nieuwe tenue van sv Budel? Dit zijn de vier ontwerpen

Enkele maanden geleden heeft sv Budel een oproep gedaan om een nieuwe kledinglijn te ontwerpen voor de club. Hierop zijn verschillende reacties binnengekomen en het bestuur heeft met de kledingcommissie besloten om met Rein Vos enkele ontwerpen uit te werken en voor te leggen aan de leden. Via de mail kan er gestemd worden op de vier ontwerpen die voorbereid zijn.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Rein Vos

De kledingcommissie kwam tot de conclusie dat de kwaliteit van het sportmerk Hummel prima is, maar dat ze soms verbaasd zijn over de keuzes die bij Hummel gemaakt worden met betrekking tot de oranje tenues. De druppel was het nieuwste trainingspak van Hummel, dat meer oranje-zwart was dan oranje-wit. Hummel zegt op haar beurt weer dat er weinig afname is van de oranje tenues, waardoor de keuze niet altijd even breed is. Zij hebben ons aangeboden om een eigen tenue en een eigen trainingspak te ontwerpen, zodat sv Budel toe kan werken naar uniformiteit op het sportpark. "We hebben dit aanbod, samen met PlayFootball, aangegrepen om ons contract verder voort te zetten met een eigen kledinglijn", zegt de club.

Nadat alle ontwerpen zijn bekeken, is gekozen om Rein Vos uit te nodigen voor een gesprek. Rein is speler én keeperstrainer bij sv Budel en enorm betrokken. Hij studeert momenteel nog en is gestart met zijn eigen bedrijf VosWorks. Hem is gevraagd of hij belangenloos wil meewerken met het uitwerpen van de definitieve concepten die in stemming worden gebracht. Hierbij heeft Rein ook de ontwerpen van de andere inzenders ontvangen, waardoor ook deze ontwerpen meegenomen zijn in de vier voorstellen hieronder.

Stemmen
Stemmen kan OP DEZE PAGINA. Je kan dit tot uiterlijk zaterdag 29 mei doen. Op 30 mei wordt de winnaar bekendgemaakt. Rein gaat in de stijl van het winnende ontwerp ook nog een uittenue ontwerpen, waarbij in overleg met Play Football en Hummel deze ook ontwikkeld gaat worden. In aanloop naar het seizoen 2021/2022 zal de nieuwe kledinglijn definitief zijn. De broek, sokken en trainingsbroek blijven overigens ongewijzigd, het gaat enkel om het shirt, het trainingsjas en de trainingstrui.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug