Luister
Live
1 juni 2021 - 06:01
Deel dit artikel:

Stemmen zijn geteld: In dit shirt speelt sv Budel komend seizoen

De afgelopen twee weken kon er gestemd worden op de nieuwe kledinglijn van sv Budel. In totaal is 132 keer gestemd. Hierboven zie je het winnende ontwerp.

Uiteindelijk is ontwerp 4 het meest gekozen en wordt dat het nieuwe tenue van sv Budel. "In de komende periode gaan we aan de slag met Rein Vos, PlayFootball en Hummel om vanuit dit ontwerp een volledige kledinglijn te maken", zegt de club. Hieronder zie je hoe het volledige thuistenue, inclusief sokken en broek, eruit gaat zien. Ook zie je het trainingspak, geheel in stijl van het winnende ontwerp.

Oproep van sv Budel
Enkele maanden geleden heeft sv Budel een oproep gedaan om een nieuwe kledinglijn te ontwerpen voor de club. Hierop zijn verschillende reacties binnengekomen en het bestuur heeft met de kledingcommissie besloten om met Rein Vos enkele ontwerpen uit te werken en voor te leggen aan de leden.

De kledingcommissie kwam tot de conclusie dat de kwaliteit van het sportmerk Hummel prima is, maar dat ze soms verbaasd zijn over de keuzes die bij Hummel gemaakt worden met betrekking tot de oranje tenues. De druppel was het nieuwste trainingspak van Hummel, dat meer oranje-zwart was dan oranje-wit. Hummel zegt op haar beurt weer dat er weinig afname is van de oranje tenues, waardoor de keuze niet altijd even breed is. "Zij hebben ons aangeboden om een eigen tenue en een eigen trainingspak te ontwerpen, zodat sv Budel toe kan werken naar uniformiteit op het sportpark. We hebben dit aanbod, samen met PlayFootball, aangegrepen om ons contract verder voort te zetten met een eigen kledinglijn", zegt de club.

Speler, keeperstrainer én ontwerper
Nadat alle ontwerpen zijn bekeken, is gekozen om Rein Vos uit te nodigen voor een gesprek. Rein is speler én keeperstrainer bij sv Budel en enorm betrokken. Hij studeert momenteel nog en is gestart met zijn eigen bedrijf VosWorks. Hem is gevraagd of hij belangeloos wil meewerken met het uitwerpen van de definitieve concepten die in stemming zijn gebracht. Daar is nu dus een duidelijke winnaar uit gekomen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug