Luister
muziek
9 augustus 2021 - 15:59
Deel dit artikel:

Dit zijn de winnaars van de wandelchallenge in Cranendonck

De afgelopen weken stroomden de aanmeldingen via de Ommetje-app binnen. Met de verschillende kernen is tegen elkaar gestreden waarna één kern de meest actieve inwoners heeft. Daarnaast is er ook nog het eindklassement waarbij we bekendmaken wie de wandelkampioen is van de gemeente Cranendonck.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

De meeste ommetjes zijn gelopen in de kern Budel-Dorplein. Gefeliciteerd, jullie zijn de meest actieve kern van de gemeente Cranendonck. Het was een spannende strijd in de top-3. De winnaars van de wandelchallenge zijn geworden:

1. Kellybakens: 323 punten
2. Trudy Seelos: 316 punten
3. Alpine: 312 punten

Gefeliciteerd, jullie zijn de wandelkampioenen binnen de gemeente Cranendonck. "Wij zijn blij om te zien dat jullie zo fanatiek gewandeld hebben de afgelopen weken. Ga vooral zo door en blijf de strijd met elkaar aangaan in deze mooie online competitie", zegt de organisatie.

Ommetje van Hersenstichting

Het doel van de wandelchallenge is dat zoveel mogelijk mensen dagelijks in beweging komen door het maken van een ommetje van minimaal twintig minuten. De wandelcompetitie wordt bijgehouden via de Ommetje-app van de Hersenstichting. In deze app is per kern een team aangemaakt voor inwoners uit gemeente Cranendonck. Iedereen kon deelnemen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie