Luister
muziek
23 augustus 2021 - 15:59
Deel dit artikel:

Avond4daagse Maarheeze gaat door: nieuwe editie is nóg gezelliger

Over twee weken, van 31 augustus tot en met 3 september, is de Avond4daagse in Maarheeze. Nieuw aan deze editie is dat de laatste dag, vrijdag 3 september, nóg gezelliger wordt dan andere jaren.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Avond4daagse Maarheeze
Advertentie

De laatste 2,5 kilometer mag namelijk iedereen meelopen. Deze rolstoelvriendelijke route start vanaf 18.30 uur vanaf zorgcentrum Marishof en is speciaal voor jong en oud waarvoor 5 kilometer wandelen net iets te ver is. Het is ook mogelijk om bij vierdaagselopers aan te sluiten om hen aan te moedigen tijdens hun laatste kilometers.

Iedereen mag verkleed meelopen en voor de leukst verklede kinderen zijn er ook nog prijzen te winnen. Alle kinderen die, via de versierde straten, onder de ballonnenboog van Darkness Entertainment De Smeltkroes bereiken, mogen een prijsje uit de grabbelton pakken. Daarnaast is er voor iedereen die vier dagen gewandeld heeft, ook nog een mooie medaille. Drumband Los Zantos is er ook weer bij.

Vrijwilligers

"We zijn ontzettend blij met alle vrijwilligers die voor ons klaarstaan", zegt de organisatie. "Graag willen we de vrijwilligers van de startlocaties IVN Cranendonck, Hockeyclub Cranendonck, Manege De Boschhoeve en De Smeltkroes bedanken voor hun gastvrijheid." Daarnaast is er een extra bedankje voor de verkeersregelaars van Half Gas, de bemanning van de stempelposten door de vrijwilligers van Gilde St. Joris – St. Barbara. "Tot slot ook onze vaste vrienden van de drinkpost." Wil je ook vrijwilliger worden, stuur dan een mail naar info@kvw-maarheeze.nl.

Inschrijven

Inschrijven voor Avond4daagse Maarheeze kan nog tot 27 augustus via kvw-maarheeze.nl. De kosten zijn 4 euro inclusief medaille. Als je niet alle vier de dagen wil of kan lopen is het ook mogelijk om losse dagen mee te lopen. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. De kosten zijn 1 euro per dag. Voor daglopers zijn er geen medailles. De routes zijn dit jaar, behalve middels pijlen uitgezet en op papier afgedrukt, ook beschikbaar via de app Footpath die gratis te downloaden is.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie