Luister
muziek
27 augustus 2021 - 09:48
Deel dit artikel:

Harde werkers van VV Maarheeze in nieuw jasje gestoken

Er wordt goed gezorgd voor de harde werkers, die in Maarheeze wekelijks de voetbalvelden van sportpark De Romrijten onderhouden. Ze maaien, snoeien, schoffelen, doen reparaties en klusjes. Het is nu tijd om ze in een nieuw jasje te steken.

cranendonck24
  / Maarheeze.nu
  • Beeld - Maarheeze.nu
Advertentie

Bijna wekelijks is er wel wat lekkers tijdens de koffiepauze. Er is altijd wel iemand jarig die trakteert of spontaan een vlaai laat bezorgen als bedankje voor hun inzet. Ook de sportkantinebeheerder is heel actief als het erop aankomt zijn werkmannen te plezieren en het verwennen van de inwendige mens.

In overleg met het bestuur was het de kantinebeheerder die ervoor heeft gezorgd dat de mannen voortaan voldoende beschermd zijn tegen weer en wind, bij het uitoefenen van hun gewaardeerde werk. Resultaat: voor iedereen een nieuwe lichte jas, winddicht met logo van hun cluppie VV Maarheeze. Iedereen heeft zijn eigen naam op de nieuwe club jas staan, dus verwisselen is onmogelijk. Je kunt voortaan dus ook letterlijk lezen met wie je van doen hebt.

De moderne jasjes zijn in de bekende clubkleuren oranje-zwart. Op bovenstaande foto poseren de harde werkers in de dug-out met hun nieuwe uniform.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie