Luister
muziek
9 september 2021 - 05:55
Deel dit artikel:

Doeweek Hockeyclub Cranendonck stijlvol afgesloten met Magic in the Summer-toernooi

Vanaf vorige week woensdag stond Hockeyclub Cranendonck (HCC) klaar voor de basisschooljeugd. Ook dit jaar werd de Doeweek afgetrapt met een vossenjacht.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Hockeyclub Cranendonck (HCC)
Advertentie

In Maarheeze gingen de kinderen in groepjes op zoek naar alle vossen. De één wat lastiger te vinden dan de ander. Maar gelukkig is het alle kinderen gelukt om de verstopplekken te vinden. De snelste tijd werd beloond met een mooie prijs.

Op donderdag bleven de kinderen op de club. Daar konden zij zich uitleven op een stormbaan, ballen richten met het ballenkanon op een professionele keeper en verschillende spellen doen.

Op vrijdag werden er partijtjes gespeeld, zowel in het schuim als buiten het schuim. De weergoden waren zeer positief gestemd waardoor het als een echte zomerse dag voelde. De ranja vloeide dan ook rijkelijk in de gratis ranjabar. Nadat we alle zeventig kinderen hadden uitgezwaaid, begonnen de voorbereidingen voor de oudere jeugd.

Magic in the Summer

De zon liet deze dag wat langer op zich wachten maar de decoratie zorgde voor een 'Magic in the Summer-gevoel'. Zes teams streden tegen elkaar om de felbegeerde trofee. Onder het genot van mocktails (alcoholvrije cocktails) en een lekkere beat, heeft de oudere jeugd vanaf 12 jaar een fantastische dag gehad.

Kijkje bij HCC

"We kunnen terugkijken op een geslaagde week en willen alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische HCC Doeweek", zegt de organisatie. De volgende Doeweek vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie in 2022. Benieuwd naar de club? Op doordeweekse avonden wordt er getraind en in de weekend wedstrijden gespeeld. Jong of oud, iedereen is welkom. Meer informatie? Kijk op de site hccranendonck.nl of mail naar hockey@hccranendonck.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie