Luister
muziek
13 september 2021 - 12:57
Deel dit artikel:

Vrijwilligers stomen accommodatie sv Budel klaar voor nieuw seizoen

De velden beregenen, belijning in orde maken, tribunes reinigen en de kleedkamers grondig poetsen. Het is een greep uit de werkzaamheden van de fanatieke vrijwilligers van sv Budel. Zij hebben ervoor gezorgd dat de club helemaal klaar is voor dit nieuwe seizoen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - sv Budel
Advertentie

Inmiddels zijn er wekelijk weer 45 teams van sv Budel aan het voetballen op het sportpark. In totaal zijn er tien mannenteams, één vrouwenteam, een G-team en 25 jongensteams en acht meidenteams actief op de Budelse velden. "Dit zou niet kunnen zonder de fantastische inzet van onze accommodatievrijwilligers. Ook gedurende de coronaperiode hebben ze ons sportpark onderhouden", zegt de club.

De accommodatievrijwilligers van de vereniging hebben iedere donderdagmiddag en op dagen dat hun inzet nodig was, hun beste beentje voorgezet om het aanzien van het sportpark er weer spic en span uit te laten zien voor een nieuw seizoen. Zo zijn er ook wat opvallende veranderingen tot stand gekomen door de inzet van de vrijwilligers. Een prachtig aangelegde voortuin en een nieuw bord die de ingang van de kantine markeren. De kantine onderging van binnen een kleurverandering. Nieuwe verlichting en plafond worden nog aangebracht. Nieuwe meubels zijn besteld. Aan het hoofdveld zal een nieuw scorebord opgevallen door een reclamerek voor sponsoren.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie