Luister
muziek
24 november 2021 - 06:04
Deel dit artikel:

Ronny Everaerts en FC Cranendonck na drie seizoenen uit elkaar

Hoofdtrainer Ronny Everaerts en FC Cranendonck hebben besloten aan het einde van dit seizoen niet met elkaar door te gaan. Dan komt er een einde aan drie seizoenen met Everaerts aan het roer.

cranendonck24
  / Amateurvoetbal Eindhoven
  • Beeld - Hennie Roosen
Advertentie

Via Amateurvoetbal Eindhoven

FC Cranendonck en Everaerts kijken zeer positief terug op een mooie tijd en een prettige samenwerking de afgelopen drie jaar. Bestuur, begeleiding en spelers zijn vol lof over de werkwijze van Everaerts. Niet alleen heeft Everaerts prima werk geleverd voor de selectie, ook heeft hij structuur aangebracht binnen de vereniging door het opleiden van de (jeugd)trainers.

Periodetitel en kampioensrace

Onder leiding van Everaerts heeft FC Cranendonck het eerste seizoen na het behalen van de eerste periodetitel meegedaan om het kampioenschap en kwam corona op het verkeerde moment voor de club die toen bovenaan stond voor promotie naar de derde klasse. Na een kort tweede seizoen door de coronasituatie en mede door het vertrek van enkele belangrijke basisspelers staat FC Cranendonck momenteel op een verdienstelijke plaats in de middenmoot.

Nieuwe uitdaging

Everaerts is toe aan een nieuwe uitdaging bij een andere vereniging en het bestuur van FC Cranendonck respecteert deze beslissing. Zij gaan op zoek naar een trainer die de ingezette koers kan doorzetten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie