Luister
Live
1 december 2021 - 16:11
Deel dit artikel:

Sv Budel biedt mogelijkheid om overdag te trainen

Sv Budel heeft besloten om te faciliteren dat teams overdag kunnen trainen. Door besluiten van het kabinet is trainen in de avond (vooralsnog) niet mogelijk.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - sv Budel

De KNVB heeft besloten om aankomend weekend de competities in de A-categorie stop te zetten en in de B-categorie door te laten gaan. Voor de weekenden van 11 en 12 december en 18 en 19 december is er nog geen besluit genomen.

Materiaalman Tiny

Overdag trainen bij sv Budel kan op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 uur tot 17.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Materiaalman Tiny zal op deze tijden aanwezig zijn in het ballenhok. De enige voorwaarden is dat spelers komen trainen onder begeleiding van een trainer of begeleider. "We hopen hiermee tegemoet te komen aan de wens van verschillende (jeugd)teams om toch te kunnen trainen", zegt de sportvereniging.

Debat over maatregelen

De Tweede Kamer debatteert woensdag over de maatregelen, ook omtrent de buitensportlocaties. Die moeten nu van 17.00 uur tot 05.00 uur gesloten zijn. Het debat is HIER LIVE te volgen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug