Luister
muziek
31 mei 2022 - 09:27
Deel dit artikel:

90 jaar VV Maarheeze: één groot feest én erelid op De Romrijten

Afgelopen Hemelvaartweekend heeft VV Maarheeze haar negentigjarige bestaan op grootse en gezellige wijze gevierd. Veel leden en oud-leden verzamelden zich in de grote feesttent op sportpark De Romrijten, die in de dagen ervoor was voorbereid met de hulp van leden, sponsoren, bestuur en vrijwilligers.

cranendonck24
  / VV Maarheeze
  • Beeld - VV Maarheeze
Advertentie

Na een openingswoord van voorzitter Huub van der Linden en KNVB-afgevaardigde Jan van Mierlo werden de jubilarissen die in de afgelopen coronatijd niet gehuldigd konden worden, alsnog in het zonnetje gezet. Met hun 25-jarig lidmaatschap ontvingen de volgende personen een mooi aandenken van de club: Jordy van Zon, Sjoerd en Stan van Velthoven, Marco Tournoy, Frans van Gansewinkel, Ronnie Maas, Koen Wilbers en Berhan Yigitdol. Voor veertig jaar lidmaatschap werd Wim Fransen gehuldigd en voor vijftig jaar: Loek Chatrou, Henk Belgers, Rene Jonk en Huub Timmermans. Theo Maas vierde zijn zestigjarig lidmaatschap en Gerard Kirkels en Jos van Mierlo zelfs hun 65-jarig jubileum.

Tot slot werd Frans Swinkels in de bloemen gezet vanwege zijn zeventigjarige lidmaatschap. Frans is hiermee degene die het langste lid is van VV Maarheeze.

Onder de vrolijke klanken van de muziek gezelschappen Het klein Orkest, Zum Gruenen Kranz en Ger van Huus was er volop gelegenheid om het negentigjarig bestaan met elkaar te bespreken en vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Erelid Eddie Rampen

Aan het einde van de middag werd de benoeming van een nieuw erelid bekendgemaakt. In aanwezigheid van selectiespelers en het hoofdbestuur werd Eddie Rampen uitgeroepen tot erelid van VV Maarheeze. De waardering voor zijn jarenlange inzet voor de voetbalclub werd ondersteund door het voltallige publiek en nog eens extra benadrukt door de uitreiking van de Sportpenning van de gemeente Cranendonck, door wethouder Marcel Lemmen en burgemeester Roland van Kessel. Eddy Rampen was zichtbaar geroerd door deze waardering en werd in de loop van de avond tijdens de gezellige aansluitende biercantus door de eigen selectiespelers nog eens volop gefêteerd.

Qmusic-party

Op vrijdag werd de feesttent omgebouwd naar een festivaltent en werden de Jubileumfestiviteiten voortgezet met de Qmusic-party voor alle feestliefhebbers uit de regio. DJ Hardy bracht de feestliefhebbers in het voorprogramma in de juiste feeststemming waarna de dj's van Qmusic, met een vier uur durend non-stop-muziekprogramma, de hele tent in extase wisten te brengen.

Spektakeldag

Nadat menig voetbalouder de dag erna moest bijkomen van het feest van de vrijdag, was het op zaterdag de beurt om aan de jeugd om hun jubileum te kunnen vieren. De Spektakeldag werd mede door het gunstige weer een waar spektakel. Om 10.30 uur opende burgemeester Van Kessel de dag door een gigantische ballon door te prikken en alle kinderen te verwennen met een prijs. Daarna werden de ouders op de proef gesteld in hun voetbalwedstrijden tegen de kinderen waar het er fanatiek aan toe ging.

Tussen de voetbalactiviteiten door was er ook nog een grote kermis ingericht met allerlei kermisattracties en luchtkussens waar de jeugd hun energie aan kon spenderen. Aan het einde van de dag ging iedereen moe maar zeker voldaan en tevreden naar huis.

Het ideale weer, maar zeker ook de inzet en betrokkenheid van vele leden, vrijwilligers en sponsoren maken dat VV Maarheeze kan terug kijken op een prachtige viering van hun negentigjarige jubileum.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie