Luister
Live
4 juni 2022 - 12:33
Deel dit artikel:

Sv Budel roept op: 'Steun onze strijd tegen degradatie'

Normaal gesproken zijn 26 punten ruim voldoende om je rechtstreeks te handhaven, maar dit seizoen in de 3e klasse C is alles anders voor sv Budel.

Sv Budel staat met dit aantal punten op de voorlaatste plaats. Om de nacompetitie te ontwijken, is de club afhankelijk van de resultaten van Dommelen en Wilhelmina Boys. Als sv Budel wint, dan kan het nog op de veilige elfde plek terechtkomen en daarom is alle steun volgens hen nodig om hun jongens aan te moedigen.

Op maandag 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag) speelt sv Budel de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen thuis tegen SBC uit Son en Breugel. De wedstrijd start om 14.30 uur.

Sv Budel moet zelf winnen om een kans te maken op de veilige elfde plek en Dommelen en Wilhelmina Boys mogen dan allebei niet winnen. Indien de Bulanders verliezen of gelijkspelen, dan is rechtstreekse handhaving niet haalbaar.

Scenario's

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen

Hieronder zijn alle scenario's uitgewerkt voor aanstaande maandag. Budel hoeft alleen rekening te houden met Dommelen en Wilhelmina Boys. Gestel en Hapert zijn ook nog niet veilig, maar kunnen alleen door Dommelen en Wilhelmina Boys ingehaald worden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug