Luister
Live
13 juni 2022 - 15:55
Deel dit artikel:

Als Cranendonckse renner kun jij op het podium staan van de Mijl van Mares

Op zaterdag 30 juli is het weer tijd voor de Mijl van Mares. Dat betekent dat ook jij als Cranendonckse wielrenner kan strijden om een plaats op het podium. Speciaal voor wielrenners uit Cranendonck organiseren ze namelijk de Grote Prijs van Cranendonck en Grote Prijs van TIM. Het moment om voorafgaand aan de profwedstrijd jouw rondjes over het parcours te rijden. Afhankelijk van jouw wielerervaring kun je deelnemen aan de Grote Prijzen.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo

Om deel te mogen nemen aan de Grote Prijs van Cranendonck, moet je geboren zijn in gemeente Cranendonck, woon je in Cranendonck of ben je lid van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring nodig. Het startschot voor deze wedstrijd klinkt om 15.00 uur.

Gevorderd

Ben je een gevorderde renner, heb je koerservaring en rij je met gemak een gemiddelde snelheid van 35 kilometer per uur, dan kun je meedoen aan de Grote Prijs van TIM. Deze wedstrijd is – in tegenstelling tot de eerste – bestemd voor de meer gevorderde renners mét koerservaring. Om mee te doen hoef je niet per sé een verbintenis met Cranendonck te hebben. Het startschot voor de Grote Prijs van Tim klinkt om 17.15 uur.

Beide wedstrijden zijn voor renners zonder nationale of internationale wielerlicentie en worden individueel verreden.

Huldigiging

Er zijn prijzen te winnen. De nummer één, twee en drie van beide categorieën worden na afloop gehuldigd op het podium. Voor de Grote Prijs van Cranendonck is er als kers op de taart bovendien de huldiging samen met de profs. Naast de bekers en wisseltrofee (voor de nummers één) zijn er via tussensprints ook consumptiebonnen te verdienen.

Inschrijven

Wil je meedoen, schrijf je dan in voor één van beide categorieën, rekening houdend met je niveau. Het inschrijfformulier en verdere info zijn te vinden op mijlvanmares.nl.

Met het voldoen van het inschrijfbedrag ben je tevens verzekerd tijdens de wedstrijden. Als je je vóór 23 juli inschrijft, krijg je 2,50 euro korting per deelnemer. Wacht niet te lang, want er mogen per categorie slechts 75 personen deelnemen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug