Luister
muziek
27 juni 2022 - 12:08
Deel dit artikel:

Qmusic-dj's sluiten Mijl van Mares-feest af in Maarheeze

Wie drie jaar geleden bij de meeste recente Mijl van Mares is geweest, kan het zich wellicht nog wel herinneren: aan het einde van een mooie dag werd de tent op het Rabobankplein op z'n kop gezet door de dj’s van Qmusic The Party. "We hebben goed nieuws voor jullie: ze komen terug", zegt de organisatie van het wielerevenement.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Mijl van Mares
Advertentie

Op 30 juli vindt de 59e Mijl van Mares plaats in Maarheeze. De hele dag is er dan van alles te beleven. Fietsen bijvoorbeeld: er zullen honderden banden over de straten van het dorp razen. Maar ook Fun: langs het parcours is er vermaak voor jong en oud. En uiteraard kunnen we de derde ‘F’ niet vergeten: Feesten.

Succesvolle editie

Na het aanmoedigen van de renners, springen op het springkussen en genieten van al het lekkers dat langs het parcours te vinden is, kun je uit je dak gaan. Na een uiterst succesvolle vorige editie heeft de Mijl van Mares-organisatie wederom de vijfsterren-dj’s van Qmusic The Party weten te strikken.

'Altijd Feest Garantie'

Na afloop van de profronde, bij het vallen van de avond, gaat het feest losbarsten in de tent op het Rabobankplein. Aangezien Qmusic The Party de zogenaamde ‘Altijd Feest Garantie’ biedt, kun je je met een gerust hart tussen de feestende meute begeven en meezingen, dansen en springen.

De Mijl van Mares en Qmusic The Party vindt plaats op 30 juli.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie