Een zwak FC Cranendonck liet zondag alle punten achter bij SVSH in Someren-Heide.

cranendonck24
  / FC Cranendonck
  • Beeld - Foto ter illustratie

Meteen vanaf de allereerste minuut zagen we een fel spelend SVSH. Het felle begin resulteerde al in de vierde minuut in resultaat. Een aanval over links werd hoog voor het FC Cranendonck doel gespeeld, waar bij de tweede paal een SVSH-speler geheel vrijstaand de bal kon inschieten: 1-0.

Aanvallend machteloos

SVSH bleef gedurende de gehele eerste helft de betere partij en FC Cranendonck had de grootste moeite om geen doelpunt meer tegen te krijgen. Aanvallend was FC Cranendonck machteloos. Met veelal lange ballen werd getracht de voorwaartsen te bereiken, maar een sterke SVSH-defensie gaf geen krimp.

Direct na rust weer raak

De tweede helft begon net als de eerste minuten van de eerste helft wedstrijd. Binnen een minuut na rust was het weer raak voor SVSH. Een simpele aanval over rechts werd scherp voor het FC Cranendonck-doel gespeeld, waar een SVSH-speler de bal voor het inlopen had en de 2-0 kon aantekenen.

FC Cranendonck na geen vuist maken

SVSH kon de wedstrijd verder controleren en FC Cranendonck kon geen vuist meer maken. Na het inbrengen van enkele jeugdspelers kon FC Cranendonck een periode meer tegenspel bieden. Het begon goed te combineren en creëerde zich ook enkele kleine kansen, maar doelpunten kwamen er niet meer.