muziek
16 november 2022 - 06:03
Deel dit artikel:

VV Maarheeze terecht onderuit tegen SVSH

Nieuwkomer SVSH kent een voortvarende start in de 4e klasse met vier overwinningen en slechts vijf verliespunten in zes wedstrijden. En ook tegen VV Maarheeze wist SVSH zondag binnen vijf minuten het net te vinden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen (archiefbeeld)

Uit een corner kreeg Maarheeze de bal niet uitverdedigd: 1-0. Deze snelle achterstand bracht VV Maarheeze echter niet van stuk en zocht de aanval. Al in de twaalfde minuut wist Remy Verhoeven een goede corner van Ralf van Beek te promoveren tot de gelijkmaker. Tegen het einde van de eerste helft kreeg diezelfde Van Beek een uitgelezen kans op de 1-2. Echter, de doelman van SVSH liet zich niet verschalken.

Niet 1-2, maar 2-1

In de tweede helft kwam SVSH opnieuw sterk uit de startblokken en tekende al snel voor de 2-1. VV Maarheeze kon zich niet voor een tweede keer herpakken. SVSH zette hoog druk en Maarheeze kon daar onvoldoende onderuit voetballen. Na ongeveer een uur voetballen besliste SVSH met twee treffers kort achter elkaar de wedstrijd: 4-1.

Programma

In het resterende deel van de wedstrijd kon VV Maarheeze geen aanspraak maken op een aansluitingstreffer. SVSH is de terechte winnaar en Maarheeze heeft voldoende huiswerk te doen voor komende zondag. Dan staat de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 RKMSV uit Meijel op het programma. Aanvang 14.00 uur op sportpark De Romrijten.