muziek
21 november 2022 - 15:06
Deel dit artikel:

FC Oda maatje te groot voor Rood-Wit’67

Rood-Wit’67/PLUS begon nog goed aan de wedstrijd met een kopbal uit een corner van Harm Derks. De bal ging net naast.

cranendonck24
  / Redactie

De rood-witten konden in deze wedstrijd geen moment in de wedstrijd komen. Dat lag ook aan de tegenstander, want FC Oda was gedurende de hele wedstrijd het betere team. In de 22e minuut een schot op het Rood-Wit’67-doel en in de rebound was het Roberto Leyba die gemakkelijk kon scoren: 0-1.

Janga met dubbeltreffer

In de 29e minuut volgde een goal van Bryan Janga na een individuele actie. Vier minuten vóór rust Janga met zijn tweede doelpunt, na weer een individuele actie. De ruststand was 0-3.

Leyba ook tweemaal

Na rust eenzelfde beeld. Rood-Wit’67/PLUS kwam er niet aan te pas. In de 73e minuut een uitgespeelde aanval over drie schijven van FC Oda, die door Leyba (ook zijn tweede doelpunt) doeltreffend werd afgerond voor de 0-4.