muziek
28 november 2022 - 09:05
Deel dit artikel:

In beeld: VV Maarheeze en FC Cranendonck houden punt over aan derby

FC Cranendonck en VV Maarheeze mogen een puntje bijschrijven na hun onderlinge duel op zondag. De aartsrivalen eindigden hun partij in 1-1.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen

VV Maarheeze liet in de eerste helft na om FC Cranendonck op het eigen sportpark De Braken de genadeklap te geven. Het duurde namelijk niet lang voordat de 1-0 viel, via Ralf van Beek.

Het duurde tot de 49ste minuut voordat de thuisploeg terugsloeg. Guus Teunissen maakte de 1-1. Na enkele gemiste kansen, bleef dit ook de eindstand.

Stand

Door het gelijkspel blijft FC Cranendonck een na laatste in de 4de klasse, maar zijn ze wel een puntje uitgelopen op DESM en íngelopen op de concurrentie. Waaronder VV Maarheeze, dat vier plaatsen hoger staat (zevende), maar met slechts één puntje meer dan FC Cranendonck.