Luister
muziek
15 februari 2023 - 12:14
Deel dit artikel:

VV Maarheeze wint zinderende wedstrijd tegen SV Lierop

VV Maarheeze heeft afgelopen zondag een mooie en verdiende overwinning behaald op SV Lierop. Na een ruststand van 0-1 voor Lierop, werd de tweede helft een spannende en sportieve pot waarbij Maarheeze uiteindelijk aan het langste eind trok en een 4-3 overwinning binnensleepte.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen (archiefbeeld)
Advertentie

Vanaf de start was duidelijk dat beide partijen er zin in hadden en voor de winst wilden gaan. Het eerste gevaarlijke schot op doel kwam weliswaar van Lierop maar 2 minuten later was Jordy van Zon dicht bij de openingstreffer met een kopbal in de korte hoek.

Na 18 minuten spelen kwam Lierop op voorsprong toen uit een vrije trap een kopbal in de zestien meter niet goed werd beoordeeld door de Maarheezer defensie: 0-1. Maarheeze bleef de betere ploeg maar kon de stand voor rust niet gelijk trekken.

Gelijkmaker en voorsprong

Na de rust kwamen de doelpunten wel. Direct na de pauze maakte Remy Verhoeven de gelijkmaker met een kopbal uit een corner. In de 62e minuut kwam Maarheeze op voorsprong toen Cas Baudoin een lage voorzet van Jordy van Zon prima verzilverde. Lang kon Maarheeze van de voorsprong echter niet genieten, want direct na de aftrap kwam SV Lierop langszij door een misverstand in de Maarheezer verdediging: 2-2.

Maar lang hoefde Maarheeze niet te treuren, want bij gelijk de eerstvolgende aanval in de 64e minuut was het wéér raak met wederom een kopbal van Remy Verhoeven: 3-2. Deze voorsprong leek Maarheeze niet meer uit handen te geven totdat in de 86e minuut SV Lierop een onnodige vrije trap kreeg. De spits van Lierop stond vrij bij de tweede paal en kon Maarheeze-doelman Ronnie Maas met een fraaie kopbal verschalken. Zo werd het 3-3.

Winnende treffer van Thijs van der Cammen

Lierop leek een punt in de wacht te slepen maar Maarheeze toonde ongelofelijke veerkracht. Ralf van Beek leek de matchwinner te gaan worden toen hij in de 88e min alleen op de keeper af kon gaan maar deze jammer genoeg niet kon passeren.
In de 90e minuut viel alsnog het verdiende winnende doelpunt voor Maarheeze. Een voorzet van Remy Verhoeven bereikte verdediger Thijs van der Cammen die de bevrijdende 4-3 op het scorebord bracht en er voor zorgde dat de drie punten in Maarheeze bleven. Eindstand: 4-3.

Stand en programma

Door deze fraaie overwinning stijgt Maarheeze naar de zesde plaats op de ranglijst en kan het met volle teugen gaan genieten van carnaval. In het eerste weekend van maart wordt de competitie hervat met de derby-thuiswedstrijd tegen sv Budel.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug