muziek
6 maart 2023 - 15:01
Deel dit artikel:

Rood-Wit’67 pakt punt tegen Heusden

Rood-Wit’67/Plus heeft de punten eerlijk verdeeld met het hoog geklasseerd ONDO uit Heusden. Het werd uiteindelijk 1-1.

cranendonck24
  / Redactie

De Roodwitters wisselden goede aanvallen af met minder goede. Oorzaak was het onnodig veel balverlies. Te vaak werd de bal ingeleverd bij de tegenstander. Je moet dan steeds weer opnieuw beginnen om de bal te veroveren hetgeen veel kracht kost. In de 8e minuut een prima pass van Jordi v. Leeuwen op Geert Compen. Helaas had Geert teveel snelheid waardoor hij de bal (geschonken door Buurtpunt Pink, Graafschap Hornelaan 77, Budel) niet goed kon controleren om de 1 – 0 binnen te schieten. 5 Minuten later een goed schot van Koen Bosch van ONDO. Joep Lammers kon de laagschuiver maar net tot corner verwerken.

Een heel goede kans was er in de 20e minuut voor Roodwitter Steef Damen. Staande op de doellijn kopte hij de bal naar beneden waardoor de bal op de doellijn butste i.p.v. in het doel. In de 23e minuut kwam Rood-Wit’67/Plus op voorsprong. Een splijtende pass door het midden van Steef Damen bereikte Geert Compen die op formidabele wijze de bal met een lobje in het doel schoot 1 – 0. Lang duurde die voorsprong niet. In de 32e minuut kopte Geert Verberne uit een corner de bal over keeper Joep Lammers en het was 1 – 1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kregen de Roodwitters nog 2 droomkansen. 5 Minuten na rust kwam Geert Compen met bal alleen voor keeper Luuk v.d. Boer van ONDO. Zijn schot ging tegen het lichaam van de keeper. In de 69e minuut was Nick Lucassen twee keer in de gelegenheid om Rood-Wit’67/Plus op voorsprong te schieten, één keer schoot hij de bal tegen de keeper en de terug kaatsende bal schoot Nick naast het doel.