Luister
muziek
12 maart 2023 - 12:12
Deel dit artikel:

FC Cranendonck gaat komend seizoen verder met Ruwin Verwoert

De samenwerking tussen FC Cranendonck en hoofdcoach Ruwin Verwoert bevalt beide partijen uitstekend. Daarom is besloten dat ze komend seizoen ook samen doorgaan.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen
Advertentie

Verwoert is een ervaren trainer uit de Betuwe die recent naar Eindhoven is verhuisd en met deze stap ook hier zijn naam als hoofdtrainer wil neerzetten. "Een mooie kans voor beiden partijen, waarbij we veel vertrouwen hebben in een fijne samenwerking", meldt FC Cranendonck.

'Mooie stabiele basis'

"Daarnaast zijn we blij te melden dat ook de rest van de technische staf intact blijft", aldus de club. "Carlo Ras als assistent en trainer van het 2e elftal, Jeroen Henkelman als keeperstrainer, Jan Stevens als trainer van de dames en Bart Stevens en Dennis Ras als teammanagers hebben allen voor een seizoen verlengd. Een mooie stabiele basis om als vereniging op door te ontwikkelen."

Opvolger van Nick Smits

Ruwin Verwoert staat sinds 1 januari van dit jaar aan het roer als trainer bij FC Cranendonck. Hij verving de vroeg vertrokken Nick Smits en zou in eerste instantie alleen dit seizoen afmaken. De eerste helft van het seizoen is hectisch verlopen voor FC Cranendonck en met Verwoert hopen ze weer voldoende rust en stabiliteit te krijgen om de jonge spelersgroep goed te laten doorontwikkelen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug