Luister
muziek
16 mei 2023 - 11:41
Deel dit artikel:

VV Maarheeze in doelpuntenregen onderuit tegen FC Oda

VV Maarheeze heeft zondag in de uitwedstrijd tegen FC Oda het onderspit moeten delven.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

In de eerste helft ging de partij redelijk gelijk op met een ruststand van 1-1, maar in de tweede helft was FC ODA de verdiende winnaar met een eindstand van 5-2.

Voor VV Maarheeze stond er niet veel meer op het spel, de ploeg stond veilig voor klassebehoud en voor de derde periode viel er niets te winnen. Voor FC ODA lag dit anders, de ploeg was volop in de race om de derde periode te winnen.

Dit verschil in beleving bleek na afloop beslissend.
In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. FC ODA kwam in de 24ste minuut op voorsprong door een fraaie vrije trap van aanvoerder Brian Yanga, die via de paal binnenviel en Maarheeze kwam voor rust nog langszij door een verkregen penalty na een vermeende overtreding op Cas Baudoin. Aanvoerder Remy Verhoeven verzilverde de penalty: 1-1.

Na de rust kwam FC ODA in de 50ste minuut weer aan de leiding toen Maarheeze na een corner van ODA de bal niet weg wist te werken en via een scrimmage in zijn eigen doel zag belanden: 2-1. In de 58ste minuut kreeg FC ODA wederom een vrije trap die in eerste instantie nog geblokt werd door Maarheeze-verdediger Thijs van der Kammen. De blessure die hij hierbij opliep werd echter door de scheidsrechter genegeerd waarna ODA de bal in tweede instantie binnenschoot voor de 3-1.

Hiermee was het verzet van Maarheeze gebroken en ODA wist in de 69ste en 75ste minuut de score verder uit te breiden naar 5-1 voordat Maarheeze in de 78e minuut wederom een penalty toebedeeld kreeg. Cas Baudoin schoot hem strak binnen en bepaalde hiermee de eindstand op 5-2. Bij FC ODA was het volop feest met het behalen van de derde periodetitel.

Komende zondag wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en dan ontvangt Maarheeze op sportpark De Romrijten, in de laatste derby van het seizoen, Rood-Wit‘67 uit Budel-Dorplein.

Omdat het zondag de laatste competitiewedstrijd betreft en alle wedstrijden gelijktijdig gespeeld moeten worden, is de aanvang van deze wedstrijd niet op het voor Maarheeze gebruikelijke tijdstip van 14.00 uur maar om 14.30 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie