Luister
muziek
15 mei 2023 - 15:19
Deel dit artikel:

Rood-Wit’67 verliest laatste thuiswedstrijd

Een ongeïnspireerd Rood-Wit’67/PLUS verloor zondag van SSE uit Someren-Eind.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Er stond voor de roodwitters niets meer op het spel en dat was te zien. Toch begon de wedstrijd nog goed want al na vier minuten was er een pass van Keanen Rullenraad op Tom Roost, toen weer naar Robin van Vuurden, die Jordi van Leeuwen de 1-0 liet scoren.

Hierna golfde het spel op en neer met aan beide kanten goede scoringskansen. In de 33ste minuut kwam de aansluitingstreffer via een kopbal van SSE-er Ruben Altena. In de 41ste minuut schoot Robin van Vuurden op doel via de arm van een SSE’er. Geen penalty, besloot de scheidsrechter. Na twee minuten in blessuretijd kopte Mikey Martens uit een corner de 1-2 in het doel. Dit was tevens de ruststand.

Binnen tien minuten na de pauze kreeg Rood-Wit’67 maar liefst vijf mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. De vijfde mogelijkheid was wel raak

na een voorzet van Tom Roost kopte Robin van Vuurden de bal (geschonken door Mooie Ouwe Zooi.nl van Marcel Aarts) in het doel: 2-2. In de 61ste minuut een corner genomen door Maarten Derks werd door Harm Derks verlengd naar Jordi van Leeuwen die de 3-2 binnen schoot.

In de 66ste minuut kopte Ruben Altena (buitenspel maar scheidsrechter zag het anders) de gelijkmaker binnen 3-3. In de 73ste minuut scoorde Erwin Altena, na onnodig balverlies van Rood-Wit’67 de 3-4 voor SSE. Hierna kreeg SSE nog enkele kansen waarvan in de 79ste minuut de 3-5 viel. Uit een vrije trap kopte Ruben Altena die eindstand binnen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie