Luister
muziek
13 september 2023 - 11:58
Deel dit artikel:

Zestiende Halve en Kwart Marathon van Cranendonck is zondag

Op 17 september 2023 organiseert Loopgroep Cranendonck haar 16de Halve en Kwart Marathon van Cranendonck .

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Eveneens is er de mogelijkheid om een wedstrijd over 10 Engelse mijlen of 5 kilometer te lopen. Het startschot voor de halve marathon klinkt om 09.30 uur. de overige afstanden telkens tien minuten later. Uiteraard wordt ook dit jaar de jeugdloop weer georganiseerd. Afhankelijk van leeftijd lopen ze één of meerdere ronde op het sportveld.

De start is dit jaar op verzoek van sportieve ouders verschoven naar 12.00 uur. Op deze manier zijn de wedstrijden voor jeugd nadat alle lopers op de langere afstanden reeds gefinisht zijn en zij de jeugd kunnen aanmoedigen.

De loop staat bij veel lopers inmiddels bekend als een mooie, goed georganiseerde en gezellige wedstrijd door het prachtige natuurgebied van Cranendonck. Voor elke afstand is één grote ronde uitgezet. Om de 5 kilometer staat een drinkpost. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars en vrijwilligers om de lopers een veilige route te wijzen over semi-verharde fietspaden, asfaltfietspaden en asfaltwegen. Tijdregistratie gebeurt door middel van een chip die aan het startnummer bevestigd is.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie